«- Vorige pagina


Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen over lenen en/of schulden, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

minilening maar minileningen kosten lenen lening betalen wilt bedrag handig terug

Minileningen en/of minikrediet

Minileningen zijn leningen met een klein bedrag. Dit bedrag bedraagt tussen de 50 en 750 euro. Je moet deze lening redelijk snel terug betalen. Dit is verschillend van elke aanbieder van deze lening. Gemiddeld is deze tijd tussen de 21 en 30 dagen. Dit wil dus zeggen dat u leent voor een klein bedrag maar ook voor een korte tijd. Dit kan heel handig zijn als er ineens kosten komen en het financieel niet mee zit. Dus dan kan je dit lenen en later terugbetalen als uw inkomsten zijn toegekomen. Probeer dit ook niet elke maand te doen want een minilening is relatief redelijk duur door de kosten dat je er aan hebt. Minileningen zijn handig voor als je een keer in een financieel dipje zit, en alles komt zodoende goed met een perfecte oplossing.

Als je een minilening aanvraagt krijg je deze direct binnen de 10 min, dan heb je die al en kan je dus direct je kosten betalen. Zorg wel dat je altijd op tijd je minilening terugbetaald anders krijg je hieraan extra kosten. Dit kan dus rond de 3 of 4 procent van je lening zijn die je dan extra gaat moeten betalen. Bij deze lening heb je ook geen BKR toetsing nodig en kan dus ook wel handig zijn. Het enigste dat je nodig hebt is je identiteitsbewijs en soms kunnen ze ook wel vragen naar je inkomen per maand om te kijken of je deze wel terug kunt betalen maar dit is maar zelden zo. Als je een minilening aangaat kan je hierbij redelijk wat rente aangerekend worden. Als je een minilening wilt wilt dan staat hier op wel een leeftijd.

Je mag pas een minilening aan vragen als je 21 jaar oud bent. Soms kan het gebeuren dat je in het begin als je een minilening wilt, dat je maar 100 of 200 euro mag lenen. Dit komt doordat ze een risico nemen door jou te laten lenen en zeker willen weten of je terug betaalt. Later als je dan nog meer minileningen wilt kan je meer gaan lenen.

Laagste rente

3.20%


Bereken uw lasten

%